Редактор: e-mail: Снимка Президентство на УкрайнаУкрайна вярва, че заслужава да бъде пълноправен

...
Редактор: e-mail: Снимка Президентство на УкрайнаУкрайна вярва, че заслужава да бъде пълноправен
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна заслужава да е член на НАТО, но трябва да получи покана

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Президентство на Украйна

Украйна има вяра, че заслужава да бъде пълновръстен член на НАТО и не би трябвало да пита, с цел да бъде призната в алианса, а разчита да получи покана. Това съобщи президентът на страната Владимир Зеленски, разяснявайки резултатите от срещата на върха на НАТО, извършена в понеделник.

" Вярвам, че Украйна заслужава повече. Ние заслужаваме да бъдем едните от равните в алианса измежду мощни страни. Мисля, че нас би трябвало да ни поканят, по този начин е почтено, не да питаме дали може да бъдем признати “, сподели Зеленски на сказка с публицисти на форума " Украйна 30. Икономика без олигарси " в Киев, написа tass.ru.

Държавният глава акцентира, че Украйна е положила доста старания, с цел да подсигурява, че водачите на НАТО удостоверяват вероятностите за приемане на страната в алианса.  " Нашите военни показват силата и мощта на армията, тя е подготвена да се пази. Говорих за това с водачите на страните членки на НАТО, поканих ги в Донбас, с цел да могат да видят равнището. Ние заслужаваме да бъдем членове на НАТО, в случай че алиансът види Украйна измежду членовете на НАТО не зад кулисите, а на масата ", заключи Зеленски.

Превод: „ Петел “

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР